Herring & Churchs tofflor

Med tanke på den svenska sommaren som visar sig från sin mindre trevliga sida kommer mina tankar in på ämnet skor. Närmare bestämt inneskor eller tofflor som de kallas i dagligt tal. Min personliga erfarenhet av tofflor ligger lååångt tillbaka i tiden. Säkert från lågstadietiden då vi skulle ha tofflor på oss i klassrummet. Något som vi alla suckade och protesterade över. I takt med att vi blev större blev det mer och mer sällsynt att tofflorna användes…

Däremot så har jag köpt ett par tofflor för några år sedan, men det var som julklapp till min älskade fru. Dessa har hon använt flitigt och är mycket nöjd med dem. Så det kanske är dags att skaffa sig ett par. Fast en sak är säker det blir inga Ica Maxi tofflor! Nej några med stil, kvalité och finess måste det bli i sådana fall. En snabb sökning på nätet gav dessa.EllerEn sak är säker, det var inga sådana tofflor jag hade i skolan! Båda paren kommer från herringshoes och hittas här respektive här.
Nu ligger ett par vinterskor och två par sommarskor, varav ett par behöver bytas ut efter trogen tjänst före dessa tofflor. Så det blir inget toffelinköp ännu på några år.

2 tankar på “Herring & Churchs tofflor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s