Varför?

Tänk vad kul det är när man får i hop sitt digitala liv. Alltså inte facebook, tvitter osv utan en sådan enkel sak som att synka sin jobbkalender och den privata kalendern. Kan man dessutom få in sambons kallendrar är lyckan total! På mitt gamla jobb fungerade detta perfekt, till och med i min iPhone. Men nu med samma arbetsgivare fast en annan enhet så är det tvärstopp! måste få chefens godkännande och en tekniker på bra humör från IT-leverantören. Varför?
Nu trotsar jag alla och använder inte den kalender som vi ska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s