Hmm jag är nog inte en man?Enligt Corren är Prinsessan Madeleine, skådespelaren Izabella Scorupco och tv-kocken Tina Nordström i topp när svenska män får lista sina drömkvinnor. Men dessa finns inte ens med på min lista. Fast man kan nog inte kalla min ”lista” för lista. Den innehåller nämligen bara ett namn, min älskade sambo såklart! Hon är min drömkvinna! Förstår inte varför man kan ha flera namn på listan. Är partnern inte ens drömpartner då bör man nog fundera på varför man har ett förhållande!
Jag kanske inte ses som en man enligt gängse normer men det är jag stolt över! Ett namn på listan räcker för mig! Mina drömmars kvinna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s