Varde ljus


Jag hittade av en slump en internet sida som beskrev hur man använder datorn till att släcka och tända belysningen i hemmet. Jag blev imponerad! Tänk att kunna starta motorvärmaren utan att gå ut, programmera den så bilen är varm varje morgon man åker till jobbet eller bara tända och släcka olika belysningar.  Ett sådant system vill jag också ha! När jag hade funderat en gång till kom jag fram till att styra motorvärmaren det är riktigt bra så nu har jag köpt en fjärrkontroll med timerfunktion samt ett eluttag. Efter en stunds läsande hade jag kopplat ihop enheterna och installerat dem. Vilken känsla, bara trycka på knappen på fjärrkontrollen om man oplanerat måste åka iväg, eller låta timern sköta sitt. Ett plus är att man kan styra det med sin mobil…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s