can you tell me one more time please?

Om ni undrar över varför uppdateringen har varit dålig ett par dagar så beror det på att jag har varit utomlands. Närmare bestämt i England. Jag och en kollega från Sverige och några representanter från Tyskland och England har dragit upp riktlinjerna för ett projekt som vi hoppas kunna starta upp till hösten. Allt beror på finansieringen.

Jag insåg snabbt att min skolengelska inte riktigt räcker till i dessa sammanhang, men man får blunda för det och lyssna  och prata i alla fall. Frasen ovan blev en vanlig replik från mig, vilket gjorde att jag kunde vara en aktiv partner i diskussionerna även om jag inte förstod första gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s