Engelska träning

Eftersom jag behöver träna upp min engelska har jag hittat ett bra sätt. Tidningar! Var inne i en butik som har väldigt många tidningar. Hittade dock inte den jag ville ha men en annan likvärdig fick följa med hem istället. Det verkar som om min eftersökta tidning inte går att köpa över disk. Jag har frågat i många butiker i England och nu här i Sverige också, men ingen känner igen den. Så hittar ni en tidning som heter ”Furniture & Cabinetmaking” så snälla berätta var för mig.

Nu längtar jag bara efter lite mer tid så jag kan ägna mig åt alla mina dröm projekt som poppar upp snabbare än sekundvisaren flyttar sig på klockan. På tal om klockor, det är rea på väldigt många klockor just nu, men inte den jag vill ha varför är det så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s