Vilken lycka, lön den 27!

De flesta människor får sin lön den 25 i varje månad, men av någon säkert väldigt bra men för mig helt oförståelig anledning får jag lön först den 27. En del kollegor gnäller lite varje månad över att de får vänta på pengarna andra gör det inte. Dock finns det en kollega som tycker det är jättebra!
Varför?
Helt enkelt för att partnern får lön den 25. Då är det tomt i kylskåpet och dags för storhandling och vem får då betala eftersom kollegan ännu inte fått sin lön….

Tänkte jag skulle prova detta nästa månad. Min älskade får lön den 25 och då ska vi åka och storhandla direkt trots att jag inte kan betala………. Undrar om man kan be att få lönen efter den första så man slipper betala räkningarna i slutet på månaden också………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s