Vad innebär ett körkort?

Tog en liten kaffepaus framför datorn idag. Passade då på att titta på ”sveriges värsta bilförare” Jag hoppas att man har anstängt sig för att göra tv, och att verkligheten inte är så här illa! Skulle det vara så, ja då ska vi vara glada att vi inte har en högre dödlighet i trafiken.
Det finns beteenden och kommentarer bland deltagarna som får mig att tappa hakan. Nej jag är inte Sveriges bästa bilförare, garanterat inte ens med i toppen. Men jag vet min begränsning och att det finns andra trafikanter som ibland behöver lite mer förlåtande körstil från mig och övriga medtrafikanter. Att köra som en del gör i programmet borde ge ett stort antal timmar på körskolan igen innan de får komma ut på vägarna bland oss andra.

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1615597!approot/embedvideo.swf?videoId=1.1991727

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s