Kvällen igår…

Nej det blev inte som jag hade hoppats på igår kväll. Ett brev från försäkringskassan förstörde hela kvällen. Telefonkö…… inte bara en gång utan två gånger. Personal som har gått en kurs i att vara trevlig i telefon men man glömde att skicka dem på kursen ”vad försäkringskassan har för arbetsuppgifter”. Nu har de lovat att ringa tillbaka under dagen, jag tror säkert de kommer göra det men om de kan svara på vad de har gjort det är en annan sak.

Så att Steve Jobs stod på scenen trots sin sjukdom kom lite i skymundan tyvärr. Får väl hoppas att det kommer en film som jag kan ladda ner och titta på någon kväll istället.
Köpbegäret, ja det finns så klart det är ju en produkt med ett äpple på. Får jag bara pengarna från försäkringskassan är saken i hamn! Iallafall tills jag har berättat det för min älskade…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s