Laddningsbara batterier

Tänk vad praktiskt det är med laddningsbara batterier. När det börjar bli lite ”power” i dem är det bara att byta till nya och ladda de andra igen.
Men var finns MINA batterier? kände redan i morse när jag skulle gå upp att det var dags att byta ut dem mot nya. Fast jag hittar inte luckan och jag är rädd för att det inte finns några i lådan för laddade batterier som passar heller.
Jag brukar kunna underhållsladda med några koppar kaffe, men idag hjälper det inte! Många koppar har det blivit till och med ett par exklusiva chokladpraliner efter lunchen passerade utan att jag hamnade på ”grönt” igen.

Mitt hjärta, kom och kyss mig det är nog enda chansen till att få energi ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s