Ordning & Reda

Jag tillbringade lördagen i vår kungliga huvudstad. Där gick jag och min älskade runt och tittade i en massa affärer. Så många inköp blev det dock inte för mig. En dokument mapp med dragkedja så den går att stänga ordentligt blev faktiskt mitt enda inköp. Jag har tittat på dem vid tidigare besök men nu slog jag till på en i storlek A5. Tänker använda den till jobbet. Ser lite bättre ut än att springa omkring med ett kollegieblock och lite lösa papper.
Ordning & Reda, det ska det bli på mina jobbpapper nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s