Första gången…


I somras ville min älskade köpa en färgspruta! Japp det är sant, men av olika anledningar har vi inte använt den ännu. I dag blev det dock dags för att låta den bekänna ”färg” (vitsigt eller hur)
Vårt burspråksprojekt i köket har nu fått en annan uppgift. Det har blivit målarstudio. Eftersom det numera finns både golv och väggar valde vi att plasta in rummet och sprutmåla våra köksluckor där. De var i furu från början men sedan har man försökt att piffa till dem lite och målat några luckor förhand…


Efter mycket slipande har vi nu har provmålat några luckor på baksidan. För ca 10år sedan var jag certifierad lackerare med keramisk färg. Nu är det skillnad på dessa färger så resultatet blev inte riktigt bra från början men jag räknar med att det ska bli okej tills det är dags för framsidorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s