Nytt Fenomen?

Jag har sett reklamen för detta program så jag kunde inte låta bli att försöka bänka mig framför tvn. Missade dock en del av början, såg lite i mitten för att sedan prata i telefon resten av programmet. Det lilla jag såg imponerade inte, så det var ett lätt val att prata bort en stund med en god vän istället.
Nej jag tror inte på detta, visst du kan utföra mycket med tankens kraft, mycket mer än du någonsin tror men detta kändes som om det var mer show än kunskap.
En del människor som har träffat mig tycker ibland att jag har en synsk förmåga, men det har jag inte!

Kan däremot känna igen mig lite i en annat tv program.

Där handlar det mer om att se alla fina signaler som varje person sänder ut. Jag försöker nog att ta in alla intryck jag kan när jag träffar olika människor. Kroppsspråk, hållning, tonfall, ordval, kläder, skor och så vidare. Är jag dessutom på personens ”hemmaplan” jag då läser jag in omgivningen, möbler, färger eller personliga saker som berättar om olika intressen. Med hjälp av dessa saker kan man bilda sig en rätt bra bild över varje individ. Fast det är inget magiskt inte ens ett fenomen utan bara fakta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s