En kopp kaffe och en stund vid datorn

Sitter och njuter av en kopp kaffe och surfar runt utan någon större tanke. Borde ägna min tid åt andra saker men jag är sliten, och när övriga här hemma ägnar sig åt ett skolprojekt tog jag chansen att bara ladda mina batterier.
Hittade då denna blogg som direkt gav mig en massa åhhhh mmmm minnen. En blogg som beskriver sig så här

Blir du upphetsad av ett se en Saab 99 X7 övergiven på en parkering i förorten? Glor du in genom rutan på en Nissan Sunny från 1985 som ser helt ny för att se hur långt den verkligen har gått? Vrider du huvudet av dig när en gammal dam åker förbi i en beige Ford Taunus med brunt vinyltak? Känner du att du måste berätta för en till synes ointresserad omgivning att den vita rostiga Mazdan därborta minsann har fyrhjulsstyrning? Blir du glad bara av att se en Citroën Visa?
Då har du hittat rätt!

http://bilspanaren.blogspot.com/

 

Här kan i alla fall jag bli sittande alldeles för länge….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s