En vanlig dag, nej en flyttdag…

Min avdelning håller som bäst på att flytta. Inte så långt bara en trappa ner i samma hus. Men det är lika mycket arbete för det. Jag är nog den som kommer lindrigast undan eftersom jag började för ett år sedan.Fördelen med att flytta ofta är att det inte hinner samla på sig så mycket i alla hyllor och lådor.

När det lilla som kunde kastas var slängt blev det bara en flyttkartong för mig. Jag är evigt tacksam för datorns stora lagringskapacitet. Hade jag behövt ha varje dokument i pappersform hade det blivit många fler flyttlådor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s