Dags att byta verktyg

Nu är det dags att börja leta fram en annan typ av verktyg. Skruvdragare, verktygsbälte och kofot som har varit mina trogna vänner får nu lite välbehövlig vila fram till helgen. Kanske får de några träningspass innan dess också. Vi får se vad vi hinner med på kvällarna.

Mina ”riktiga” jobbverktyg har nog haft en skön ledighet. Jobbtelefonen är död, Den måste laddas upp innan måndag. Lika bra att ladda mitt headset också. Blocket i min mapp har sidor kvar, visitkorten är påfyllda och pennan fungerar.

Med andra ord jag är redo för elva månaders jobb till nästa semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s