På resande fot


Det kommer sannolikt bli lite resande för mig under hösten. Tyvärr mest av jobbkaraktär men en privat resa ska vi nog hinna med. En ny necessär har inhandlats (se detta inlägg) och en ny resväska har också hittat hem till mig. Min gamla är köpt långt innan man kom på att hjul är bra att ha på resväskor så en ny kändes helt okej. Dessutom väger den betydligt mer än den nya! Det måste innebära att mer inköp kan följa med hem från resor, tänk skor, verktyg, kläder eller varför inte lite vacker glaskonst. Självklart finns det plats för någon liten efterlängtad parfym eller smink också för min älskade. Men det kan jag inte berätta för henne.

Nu skvallrar Ingen för henne, är vi överens?

1 tanke på “På resande fot

  1. Inte för att jag har läst detta…. men jag ser verkligen fram emot allt roligt som kan följa med hem…;-) tittar man noga i sin väska när man har åkt kanske det ligger en liten papperslapp med önskemål där…. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s