Var kan man hitta en sådan här trappa?

Jo i en underbar butik i Covent Garden i London. Jag borde ha kedjat fast mig någonstans i butiken, men efter att ha strosat fram på Oxford street och Jermyn street var jag helt utmattad av alla upplevelser. Dessutom hade kära frun belagt mig med shopping förbud resten av dagen av någon för mig helt oförstående anledning…

Vad det var för butik?

En Apple Retail Store!
Det enda jag fick med mig därifrån var dessa bilder samt måååånga underbara intryck.

1 tanke på “Var kan man hitta en sådan här trappa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s