Bilar, bilar, bilar och åter bilar

Det är mycket bilar just nu. Vår egen pnutte har tydligen en svår sjukdom som man inte har behandlat tidigare. De vanliga åtgärderna hjälper inte alls och de komponenter som brukar vara trasiga vid dessa symtom är hela. Just nu står pnutte under observation, så vi har fått en hyrbil tills i morgon.
Det är en Opel astra av senare modell dock inte ny. Det är ingen bil som jag kommer sakna speciellt mycket. Bullrig, slöööööööööööö och plastig.

Det ger mig lite otrevliga vibbar med tanke på att tjänstebilen på jobbet ska bytas ut och vi har provkört en helt ny astra som vi tyckte var helt ok. Andra bilar vi provkört är Toyota auris, Nissan note, Ford focus och en golf. Personligen ser jag helst Toyotan eller Opeln men ingen av dem är favoritbil. Nej en Mercedes c-klass vore helt perfekt, en b-klass helt okej men jag förstår att pengarna styr…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s