SAAB=Sälj aset annars byt???


När jag var yngre hörde man ofta att Ford var familjen Olssons rullande dass och SAAB var sälj aset annars byt. När mitt hjärta började klappa för SAAB försökte jag alltid få folk till att säga SAAB = säkrast av alla bilar, men det var nog få som nappade.
Nu när pnutte uppvisar sina vanliga symptom 2 dagar efter det senaste verkstadsbesöket (4 inom loppet av ca 1 månad för samma fel) känns det inte lika kul. ”Sälj aset annars byt” känslan kommer närmare och närmare för varje tusenlapp som stoppas in i den auktoriserade verkstadens konto. En gratis hyrbil när de ville ha den över natten för att verkligen kunna mäta på bilen ordentligt känns inte helt ok när bilen inte fungerar 2 dagar efter besöket.
Försöker intala mig att SAAB står för  svårreparerad av aktoriserad bilverkstad”


Just nu känns det som om knappen på instrumentbrädan visar min känsla för pnutte, Den slirar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s