Nya byxor, hurra eller…

Mitt byxbehov har plötsligt blivit akut! Dels för att ett par har gått sönder i grenen samtidigt som en resa är nära förestående. Hjärtat säger fina byxor i bra kvalité medan hjärnan säger köp några billiga eftersom 2par behövs och under resan rekommenderas oömma kläder.

Den här gången blev det hjärnan som vann. 2 par nya jeans från Dressman fick följa med hem. Men hjärtat har redan planerat inköpsresa till det anglosaxiska öriket för fina byxor i underbar kvalité till garanterat dyrare pris än dessa två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s