Någon kastar sig över mig…

Jag vet att det låter ganska suspekt, flera får säkert en del syner för sitt inre öga. Men det är inte så farligt som det låter.

Jag har väldigt ont i ryggen sedan någon vecka och har på inrådan gått till en kiropraktor. Det har jag aldrig gjort förr. Kan bara konstatera att det gör underverk med mina höfter, rygg och nacke. Visst det käns lite konstigt att bli lagd i vissa positioner innan han trycker till men känslan och rörligheten är värd det utan tvekan

1 tanke på “Någon kastar sig över mig…

  1. Fick också sådan hjälp i fjol under älgjakten då det låste upp sig i ryggen vid ett tillfälle som var klart fel tidpunkt. Det gjorde underverk på mig också och jag kunde fortsätta jakten de dagar som var kvar på veckan, hade förresten en kvinnlig ”kotknackare” men det funkade!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s