Lädervård

Mina skor sköter jag om på ett bra sätt, de putsas och rensas med korta mellanrum. Allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Detsamma gäller även för mina skinnhandskar som jag köpte för ca 3 år sedan och som börjar få den patina man kan förvänta sig av ett plagg som används frekvent under vintern. Men det finns faktiskt en läderprodukt som inte har fått någon större omvårdnad men som användes väldigt ofta under hela året…

Mitt läderbälte, det flyttades från ett par byxor till ett annat par idag och då märkte jag att det var skriande torrt och i akut behov av omvårdnad. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag köpte det men det är många år sedan…
men nu har det fått sig en omgång  av diverse tillbehör som normalt sett används till mina skor. Det räcker inte med denna omgång utan det får bli några till inom de närmsta dagarna.

Kanske ska byta namn på skovårdslådan till  lädervårdslådan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s