Livet är inte rättvist, men bra i alla fall!

Jag vet att det har varit lite dåligt med uppdateringar här på sidan. Mycket beror på att livet rusar fram i alldeles för hög hastighet just nu. På jobbfronten är det en större händelse i ett projekt som kräver mycket planering samt stenkoll på vår budget. Dessutom fylldes arbetsuppgifterna på med lite nya områden häromveckan, så man kan lungt säga att tiden inte riktigt räcker till.
Inte är det bättre med tid till de privata projekten som vi håller på med. På torsdag är det leverans av en massa efterlängtade prylar men vi är givetvis inte i fas som planerat…
Då känns det inte rättvist att höra om andra som kan ta ledigt bara för att man vill!

Såg en artikel om Engelska politiker som eventuellt ska få en ipad. Motiveringen till dess inköp skulle vara att spara pengar på pappershanteringen. Nu är jag inte politiker, men jag kan nog säga att jag arbetar inom en politiskt styrd organisation i alla fall. Men tillstånd att inköpa en iPad till mig är långt borta trots att jag kan påvisa stora fördelar. Jag skulle också tjäna in kostnaden på pappershanteringen med marginal om jag räknar på fördelarna! Dessutom kapade jag kostnaderna med nästan 50% på en del i projektet idag!
Då känns det inte rättvist att höra om enheter som glatt införskaffar ipads till sina anställda!

Nu känns det som om jag är lite sur o bitter, men det är jag faktiskt inte! Jag har ett jobb som jag trivs med väldigt bra, en lagom blandning av kontor, resande och nya utmaningar hela tiden. Appel begäret kan jag lindra hemma med min imac och iPhone. Så varför klaga? Bara för att gräset eventuellt ser grönare ut på andra ställen innebär det inte att det är godare! Personligen har jag det både grönt och gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s