Nytt halsband till jobbet!

Häromdagen fick jag frågan om jag arbetar på The Phone House. Jag tittade lite frågande och undrade varför han trodde det. Tja kanske för att det står The Phone House på ditt halsband till ditt headset.Tänk i ca ett och halvt år har jag gått omkring med företagsreklam utan att tänka på det!

Jag försöker vara noga med var jag syns och vad jag har på mig, man måste vårda sitt personliga varumärke!
Frågan gjorde i alla fall mig uppmärksam på halsbandet och ett nytt måste införskaffas omgående. Letade runt men hittade inget som lockade mig. Hittade istället flätade läderband på metervara i olika färger och spännen i olika metaller likaså. Med dessa ingredienser var det enkelt att skapa sig ett nytt halsband i egen stil. Läderrem, spännen och avslut införskaffades och lämnades till kära frun som älskar att pyssla! En liten stund senare hade jag ett nytt personligt halsband till mitt headset!Gamla halsbandetNya halsbandet utan reklam och i bättre material!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s