Nytt kök på gång!

Det har inte varit så mycket uppdatering här på några dagar. Tiden har ägnats åt att montera ihop ett Ikea kök samt att sätta det på plats. Något som säkert går fort för hantverkaren men som tar lite mer tid för en kontorsråtta som mig. Bara att justera in skåpsluckorna tog en stund. Man vill ju att de ska sitta i samma höjd, med en lika stor springa mellan luckorna både uppe och nere.
Är vi färdiga? Beror på hur man ser det, micro, kaffebryggare är på plats så vi skulle kunna säga att vi är klara men det är nog rätt skönt om belysning täcksidor handtag osv kommer på plats. Dessutom har vi några skåp som fortfarande saknar inredning och som ska justeras lite för att de ska sitta som vi vill ha det.Gissa vad som blir kvar efter en stunds montering…Kartonger och monteringsanvisningar! Någon som behöver? vi skänker bort dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s