En bra kniv!

Jag har under många år använt billiga brytbladsknivar och vid några tillfällen köpt någon lite dyrare kniv på Biltema. Resultatet har alltid blivit detsamma fungerar bra ett litet tag för att sedan falla isär eller också lossnar knivbladet hela tiden.
Det var med stor skepsis som jag köpte en dyr kniv på K-rauta för några månader sedan. Kommer inte ihåg vad den kostade men jag vet att jag var lite tveksam till summan. Men den fungerar fortfarande! och jag är jätte nöjd med den! Visst den är lite stor och klumpig men den ligger bra i min hand samt att den är super enkelt att skjuta in eller ut knivbladet. Den har blivit en riktig följeslagare bland mina verktyg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s