För sju år sedan förändrades världen

Idag för sju år sedan såg jag för första gången en iPhone. En presentation som förevigt förpassade min kärlek för Nokia telefoner till papperskorgen. Fast ska jag vara riktigt ärlig så inköptes en till Nokia innan min första iPhone landade i min ficka.
Nu är jag inne på min tredje iPhone och kan inte tänka mig att byta till någon annat märke.

För dem som vill minnas presentationen eller kanske se den för första gången så är det bara att klicka på länken nedan. Det är många som tycker att just denna presentation var Steve Jobs bästa. Bara det är skäl till att se filmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s