HJÄLP!!!

img_1595 (MMS)

Min kära sambo har redan köpt julpynt! Vi är bara i början av oktober och Ikea har börjat med juldekorationer. Vi var där i ett annat ärende och plötsligt så befann vi oss i ”tomteland”. Man får vara tacksam för att det bara blev några hjärtan till granen…. Men man kan kanske skylla på att man har köpt och öppnat en julklapp tidigt också, få se vad vill jag ha just nu? Kanske ett paket WERA skruvmejslar med laser behandlad spets. Jag får nog åka till Ikea i morgon och köpa julklappspapper sedan fortsätta till verktygsaffären och skaffa mejslarna. Hurra det blir julafton redan i morgon kväll! Fast utan Kalle Anka kl 15, hur ska det gå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s