Söndag kväll

Det är med blandade känslor som man kryper ner i sängen på söndagskvällen. En del av mig tycker det är skönt. Inte så man längtar efter jobbet på måndag morgon men heller inte panik inför veckan. Det beror säkert att jag tillhör den lilla skaran svenskar som trivs på sin arbetsplats. Både med kollegor och uppgifter.
Men den andra delen av mig vill inte krypa ner i sängen! Den halvan vill fortsätta ha helg. Gå på teater (det gjorde jag i lördags) städa, plocka iordning, träffa vänner, snickra, läsa en bok, eller varför inte bara umgås med sin älskade! det finns många saker som gör att man njuter av livet under den korta helgen.
Tyvärr hjälper ingenting! Söndag kväll kommer oavsett om jag vill det eller ej. Vilken himla tur att jag ändå trivs på jobbet!
Vad jag arbetar med, det beskriver jag en annan gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s