Ny skjorta & slips

img_2216 (MMS)

Igår gjorde jag något som jag aldrig har gjort förut. Min älskade sambo hade blivit inbjuden till ett födelsedagskalas på en klädaffär där vi brukar handla våra kläder. Vi fick 25% på valfri vara och 20% på den andra. Resultatet ser ni ovan. En oscar skjorta för ”endast” 525kr och en matchande slips. På slipsförpackningen fanns det också en beskrivning på hur man knyter en slips! Bra för dem som inte vet hur man gör.

När vi lämnade butiken tittade mitt hjärta på mig och sa ”jag tror att du har blivit en klädsnobb”. Hon har rätt, för 5år sedan skulle jag aldrig ha kommit på tanken att gå i skjorta. Då var det t-shirt med jobbets logga på som gällde vardag som fest. Men jag har gjort en lång resa inom mig själv och nu kommer mitt yttre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s