Vilket avslut på veckan!

Det har varit en spännande vecka på jobbet. 50% av mina kollegor har varit utomlands i tjänsten. Vad det innebär kan nog alla räkna ut….. Men det har gått över förväntan.
Idag räknade jag med att kunna göra ett studiebesök efter ett informationsmöte på eftermiddagen. Men så blev inte fallet. En statlig myndighet ringde och tackade ja till ett samarbete som jag föreslog dem tidigare i veckan. Det var en STOR seger för mig. Inte för att jag har lagt ner hundratals med timmar på ideén utan för att jag har fått gehör för mina tankar och ideér både på min arbetsplats och den statliga.
Kände mig genast som ett litet barn på julafton! Kan knappt vänta tills måndag då jag kan berätta för mina kollegor.
Mitt i all glädje yra kom en kollega från min förra arbetsplats och berättade att man är jättenöjd med min insats på min nuvarande arbetsplats. Jag har bara arbetat här i ca 3mån men ändå lyckats bli omtalad både högt och brett i positiva ordalag.
Tänk vilket underbart avslut på veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s