Ibland vill man säga saker.

Det händer inte varje dag men ibland så får jag lust att bara skriva. Inga tjocka romaner eller någon novell utan mera något kåseriaktigt. Tänkte börja publicera mina alster för allmänheten här så får vi se om någon vill läsa dem.
Med tanke på att min svenskalärare kom ihåg mig för att jag hade 49 stavfel utav 50 enkla svenska ord så känner jag mig ute på djupt vatten. Fast jag har blivit bättre på stavning. Så håll till godo!

Behövs bilen i dagens samhälle?
Nu är jag lite partisk eftersom jag älskar bilar. Jag njuter av att se dem, känna på dem och framför allt köra dem. Tänk vilken känsla som infinner sig i kroppen när man hör hur motorn morrar, ögonen bländas av karossens vackert svepande linjer och kroppen blir ett med bilen. Nej det behöver inte gå fort men med känsla. Fortsätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s