På kurs!

Idag har jag varit på kurs. En dag i grannkommunen, exklusivt värre! Nu är det i och för sig inte platsen som avgör om det är en bra utbildning utan mera innehållet och hur det presenteras. I detta fall blir det klart godkänt på hur det presenterades, men fullständig katastrof på innehållet.
Jag träffar väldigt mycket folk i mitt arbete och det är väldigt viktigt att det blir en bra relation som fungerar under lång tid. Därför har arbetsgivaren kommit på att man ska utbilda medarbetare i denna konst. Ett bra initiativ absolut!
Men för den extremt höga kursavgiften hade jag förväntat mig något mer. Att jag ska lyssna på kunden/företaget, försöka hjälpa istället för att skjuta över problemet på någon annan eller få kunden/företaget att känna sig välkommen, det är inte några nyheter för mig. Sannolikt inte heller för andra kollegor som i sina tjänster har mycket kontakter med omvärlden. Men med reklam kan man sälja konserverad gröt eller i detta fall en kurs utan innehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s