Vissa meddelanden vill man inte se


Har fått förslag på en firma som är experter på just mitt märke. Flera personer talar varmt om företaget. Ringde upp för att beställa tid, men eftersom jag vill att servicen utföres efter mitt bilmärkes rekommendationer och inte deras egna tyckande har vi inte riktigt kommit överens. Jag har en tydlig bild av vad som ska göras, verkstaden en annan. Vi har alltid gjort så här, har de ändrat på servicerekommendationerna? Det känns inte tryggt att höra. Framförallt när man inte kan berätta vad det kommer kosta. Märkesverkstaden nästa! Dyrt men tryggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s