arrrgh arrrgh

Det är inte ofta men just nu sliter jag mitt hår över en hemsida. Nej inte min, utan en stor organisations. Den är den sämsta sidan jag har sett på internet på väldigt länge. Känslan den levererar är ”jag har nyss lärt mig koda html från en bok skriven i mitten på 1990 talet”. De flesta sajter i dag är lättnavigerande och logiska i sin struktur. Man har lärt sig skapa sidor som är användarvänliga. Som apple fanatiker är det det som tilltalar mig. Enkelheten, man ska inte behöva läsa en tjock bok för förstå hur man ska använda en ny pryl. Det gillar jag! För er som inte riktigt förstår vad jag menar, låna en iphone en stund. Gör lite olika moment smsa, lägg till händelser i kalendern, hämta ”appar” osv. Jag lovar ni kommer bli förundrade! Undrar om man kan skicka webbdesignern på den stora organisationen till apple för lite utbildning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s