Jag har TRE Ferraris!!!


Japp det stämmer det står nu tre stycken Ferraris hemma i badrumskåpet. I ett tidigare inlägg funderade jag över hur Ferraris parfymer doftar, nu vet jag! De luktar inte svettig Ferrari, utan en angenäm doft från dem alla tre. Jag fick ett ärende till parfymbutiken igen denna vecka. Då passade jag på att fråga hur de doftar. Resultatet blev att 3 flaskor fick följa med hem.
Det märktes direkt att det är skickliga ingenjörer på Ferrari! De vet att vi män får hålla till på den minsta platsen i badrumskåpen, de 5mm bakom gångjärnen till spegeln strax under det som våra älskade livskamrater inte längre använder men som absolut inte får kastas! Försök att få in en lika stor parfymflaska som kvinnor köper där!!
Dessutom kostar de stora massor med pengar, jag fick mina gratis!
Nu tänker ni det är ju bara doftprover som han har fått. Men för mig är det Italiensk ingenjörkonst när den är som bäst! Fullt i klass med alla klassiska bilar som stolt bär namnet Ferrari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s