Ny väska


Jag har under många år sprungit omkring med en datorväska till jobbet och även i jobbet, men det var inte ofta som datorn var med. När jag bytte jobb i höstas så fick inte väskan följa med. Det blev plastpåse till matlådan och jobbpappren i handen istället!!!!!!
Det kändes inte riktigt som jag men hittade ingen väska som föll mig i smaken.
Vid ett besök med min älskade sambo i en affär så hittade jag plötsligt denna väska. Den var precis vad jag letat efter, så efter ett par dagars funderande slog jag till. Passar perfekt för matlådan och lika bra för jobbrelaterat material. Tror också att en Ipad skulle passa perfekt i väskan. (man kan hoppas att tomten är snäll! för det råder fullständigt inköpsstopp på jobbet) Tills en Ipad hittar ner i väskan får den dock bära runt på plastfickor, kollegieblock, broschyrer och god mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s