Studiebesök

Idag skulle jag följa med en kollega som hade fixat ett studiebesök, på en av de större arbetsplatserna i ett samhälle ett par mil från min arbetsplats. Det planerades att åka kommunalt för målgruppen. Resbiljetter införskaffades och delades ut till de som behövde. En tapper skara dock inte fulltalig begav sig iväg till ett spännande besök. Jag och min kollega tog dock det säkra före det osäkra och tog tjänstebilen istället. Vi kom fram samtidigt till mötesplatsen och knackade på.
En oförstående personalchef tittade på oss och undrade varför vi kommer idag? Vi skulle komma först nästa vecka…. Ridå! Bara att åka hem igen, eller när går nästa buss tillbaka…… hm 1timma och 15 min till nästa. En i gänget kände till ett cafe i närheten. Vi knallade dit och tog en fika. Kaffe & bulle för 9 pers 250kr! kändes inte som stora stan pris direkt.
Det blev 9 nöjda personer på detta studiebesök plus cafeägaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s