Genetiskt synfel?

En mörk decemberkväll när alla hade gått hem från jobbet tog en kollega fram enhetens julgran och klädde den med julgranskulor, glitter och en ljusslinga. Nöjd med sin insatts åkte hon hem och inväntade reaktionerna från hennes manliga kollegor på morgonen.
Jag kom först, låste upp, larmade av, tände belysningen, tog en kopp kaffe och började med dagens punkter. Sedan kom den kvinnliga kollegan, hälsade och undrade vad jag tyckte om granen? Ehh vilken gran frågade jag undrande? Den som står precis innanför dörren brevid lysknappen…….
Ehhhhh jag har inte sett någon! Sedan kommer resten av våra manliga kollegor och ingen av dem ser julgranen! Men en kvinnlig besökare som kommer förbi kommenterar genast ”har ni redan satt upp julgranen”
Med tanke på min tidigare miss med gardiner och så denna totala miss av avdelningens män, kan man inte annat än undra om det inte trots allt är ett genetiskt synfel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s