Julklapp

Det är några få dagar kvar till julafton, väntan på tomten är olidlig! Vilken tur att man då får en julklapp från arbetsgivaren! Fast ska jag vara ärlig så förväntar jag mig ett paket från jobbet. De har varit helt okej varje gång, och så även i år! Ett par knivar var faktiskt något som behövdes i köket.
Men i år fick jag en till klapp, inte från arbetsgivaren men ändå jobbrelaterad. Den var väldigt oväntad! Ingen av oss kollegor var beredd på den. Det var säkert det som gjorde den lite speciell.

Pepparkakstryffel, hjortronglögg, pepparkakor m.m. En julklapp i min ”smak”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s