Ullared…..nej……Media Markt…….

Jag har vid ett par tillfällen varit på GKs i Ullared. Har dock aldrig behövt vänta för att komma in utan det har bara varit att knalla in och handla eller titta på folk som handlar.

Igår började Media Markt sin julrea med 20% på alla produkter. Eftersom jag skulle handla några saker tänkte jag passa på. Det var inga kioskvältare jag behövde så jag väntade till idag innan vi åkte dit.
Blev lite misstänksam redan när jag insåg att det var stopp i trafiken till området. Tog en omväg och hittade en parkering ett par hundra meter från Media Markt. När vi närmade oss ingången insåg jag att det är kö in i butiken……… Det stod vakter och släppte in folk i samma takt som det kunderna lämnade butiken!
Hm stod i kö några minuter innan vi kom in. Gick genast till avdelningen (mac program) där jag hade tänkt plocka på mig några produkter. Passerade utställningsdelen som gapade tom inte en mac så långt ögat nådde! tänkte glatt vilken tur att jag inte skulle köpa en mac.
Men var det bättre bland mac programmen……….. Nej en variant fanns, men inte den andra. Suck varför är alla som jag och vill spara några hundralappar på ett program?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s