Photoshop, det var länge sedan vi lekte!

De av er som har varit uppmärksamma, har säkert noterat att det har tillkommit tomteluvor på min header. För många år sedan arbetade jag väldigt mycket med photoshop. Redigerade bland annat bilder för tryck med allt vad det innebar. Men på senare år har jag knappt öppnat photoshop. Nu när en ny mac har hittat in på skrivbordet och julledigt från jobbet så kom inspiration och lusten att leka lite i photoshop igen. Min gamla version ville ha en G3 processor så ni som kan er mac historia inser att det var länge sedan programmet införskaffades. En30 dagars prova på version har nu laddats ner och provkörs. Oj vad det har hänt mycket sedan slutet av 90talet! Nya funktioner har tillkommit och andra har försvunnit, eller också är det bara jag som inte hittar dem i nya versionen. Första projektet blev att fixa lite julstämning i headern. Tycker själv att jag lyckades ganska bra för att inte använt programmet på många år. Det kommer garanterat att bli ett programinköp vart efter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s