Gott Nytt År!


Jag vill att detta år går i hälsans tecken för mina nära och kära, dvs mindre läkarbesök, mindre yttre/inre stress och lite mer motion! Själv tänker jag ta tag i mitt numera något dammiga träningskort och se om det fungerar. Med tanke på tiden som har förflutit sedan jag sist använde det bör jag nog köra efter gpsen så jag inte hamnar på något mysigt café istället för gymet.

Bloggen kommer leva vidare, inga större förändringar i början på året. Har dock en del planer som jag hoppas jag kan sjösätta under året.

Husrenovering, ja vad kan man säga……… Den kommer pågå hela 2011 också. När vi skriver 2012 ska vi ha en färdig fasad och ett fint kök! Låt oss också hoppas att vi hittar en hantverkare som gör skäl för namnet och ordnar ett fint badrum också.

Familjeliv, vill bara fortsätta på samma underbara sätt som 2010 slutade! Visst finns det några små problem som jag hoppas få ordning på under året. Men jag kan inte göra annat än fortsätta kämpa! Det är tur man har världens bästa sambo som stöd!

På arbetsfronten kommer det att hända mycket! Det börjar med en resa till England i januari, vad den kommer resultera i återstå att se. Det kan även bli en resa till Ungern när vi närmar oss sommaren, men där är det inte klart ännu. Vad som är säkert är att hösten kommer innebära väldigt stora förändringar som ingen ännu vet konsekvenserna av!

Men nu ska jag njuta av årets första dag! Tror jag går och fixar mig en stoor kopp kaffe, byter ut bullen mot en banan… Hälsans tecken ni vet…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s