Jag fortsätter på ämnet skor!

Skosnören är det något som bara sitter på skon utan någon mer eftertanke? De flesta personer ändrar garanterat inte sättet skorna är snörade på från början. För ett par år sedan hittade jag en sajt som visar 33 olika sätt att snöra sina skor. Jag har hittat min favorit där, och den har hängt med på alla mina skor sedan dess. Men nu har ett problem uppstått ”min” variant fungerar inte på mina nya skor! De nya har udda antal par hål! Blir till att hitta en till favorit.

Bilden ovan visar mitt favoritsätt att snöra skorna, men det fungerar bara på jämt antal par hål. (4par)

Det vanligaste sättet att snöra sina skor. Fungerar oavsett udda eller jämt antal par hål.

Personligen tycker jag det översta sättet ger ett nättare intryck och är bekvämare. Spana gärna in Ian´s sida och välj ut er egen favorit! En del är riktiga ”showstoppers”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s