Diamonds are a girls best friend???

Om vi leker med tanken att det är så, då borde detta underbara set kunna köpas till mitt hjärta! 

Spetsarna är diamant belagda! Det borde räcka för att få min älskade att smälta!

Jag kräver inte att det ska ligga i hennes smyckeskrin utan det får gärna ligga i mitt smyckeskrin (verktygslådan i garaget).Men någonting säger mig att hon inte kommer bli förtjust i dessa diamanter. Det måste i så fall innebära att diamanter inte alltid är en flickas bästa vän. I dessa tider när allt ses genom ”genusglasögonen” är det inte mer än rätt att vi ändrar om texten till Diamonds are a boys best friend. Tänk själv, ge en diamantring till sin kvinna eller köpa diamantbelagda bits till verktygslådan, båda skänker garanterat glädje i flera dimensioner för oss pojkar!Vad sägs om att titta på diamanter i helgen? Varannan smyckesaffär, varannan verktygsaffär.


Diamonds are a boys best friend


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s