Ingen mer julledighet tack!!

Egentligen tycker jag inte det men efter att ha samlat ihop resterna av det som var riktigt bra i mitten på december och jämfört det med hur läget ser ut just nu kan jag inte göra annat än utbrista i ”ingen mer julledighet tack

Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig att så mycket kan hända på så få dagar med så stora konsekvenser!

Men nu är det bara att kavla upp ärmarna och börja om från början. Telefonen laddas varje natt, elektroniska brevlådan tömms regelbundet för att lämna plats till nya mejl och tjänstebilen tankas full minst 1ggr/vecka (99% av resorna är inom samma stad!).

Sommarsemester…………. nej det är långt fram, hm…. fast kanske inte tillräckligt långt fram………. eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s