Monster!!!!

Uhhh vad läskigt! ett monster vill man inte ha, vare sig under sängen eller i tvättkorgen. Men jag börjar undra om det inte finns ett litet monster i tvättkorgen eller i sovrummet. Jag köpte för några veckor sedan tre par nya strumpor, efter användandet så lades de i den beryktade korgen och nu är två av tre par borta! I strumplådan ligger det bara några gamla strumpor som knappt verkar höra ihop, en mindre passa mina fötter. Jag tror jag ska titta extra noga under sängen i kväll och lägga något tungt på locket till tvättkorgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s