Oväntat besök!

Enligt reklamen ska man bjuda på gevalia kaffe om det inträffar och idag gjorde det faktiskt det. Men jag skippade kaffet! En kollega, vi har samma arbetsgivare men arbetar på olika platser men med snarlika arbetsuppgifter tittade förbi. Personen är för tillfället föräldraledig och längtar inte tillbaka enligt sig själv. Idag hade han dock fått förmiddagen ledig och tittade förbi med semlor! Perfekt till förmiddagsfikat! Fast han dricker inte kaffe! Te går dock bra så Gevalias reklam stämmer inte när det kommer oväntat besök.

Tack för semlan och en trevlig pratstund! Kul att prata jobb, bilar, verktyg och it även om du inte har sett ljuset i tunneln (saab och apple)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s