Dags att byta abonemang?

När jag läste tidningen imorse fick jag se Blondinbella göra reklam för telia.
Hon påstår att hon får så mycket gjort fast hon bara bloggar hela dagarna tack vare sitt Telia kontor abonemang. Det verkar vara precis vad jag behöver, jobba som konsulent, renovera hus, hämta och lämna tonåringar på deras aktiviteter, samt vara en romantisk sambo. Allt måste bli lättare med detta abonemang även om jag inte är författare, föreläsare eller chefredaktör.
Eller beror det på att jag bloggar för lite… så kan också vara fallet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s